overname steigerdivisie Vissser Vakmensen door VAN ZON Arbeidsbemiddeling

ELBURG – Gisteren heeft VAN ZON Arbeidsbemiddeling, de steigerdivisie van Visser Vaste Variabele Vakmensen uit Apeldoorn overgenomen. Vorige week is Visser Vakmensen gevestigd in Apeldoorn failliet verklaard. VAN ZON Arbeidsbemiddeling neemt de 36 uitzendkrachten over. Tevens zal vaste medewerker Daniël Droppert overgenomen worden en deze divisie bij VAN ZON gaan leiden.

Het gaat om een doorstart van de bedrijfsactiviteiten wat betreft de steigerbouw van Visser Groep BV, Visser Vaste Variabele Vakmensen BV en Visser Projectmanagement BV. Henk van Os, directeur van VAN ZON Arbeidsbemiddeling, is verheugd met de overname en de doorstart van dit gedeelte van Visser. ’’Door deze overname kunnen we de werkgelegenheid zoveel mogelijk behouden, de salarisbetaling van het personeel en de continuering van de dienstverlening aan de klanten waarborgen’’, aldus Van Os. “Deze branche is een goede aanvulling op hetgeen wij al bieden”. De Divisies Logistiek en Industrie worden door een andere partij overgenomen.

Doorbouwen op ervaring
De personeelsleden zijn gewend om voor uiteenlopende opdrachtgevers te werken. Ze zijn goed bekend met de verschillende systemen en soorten steigers. Door hun resolute stijl van aanpakken krijgen ze hoge waardering in de nieuwbouw, utiliteitsbouw, bij renovatieprojecten en op productielocaties. Vanzelfsprekend hebben zij de juiste papieren, zoals steigerpas A of B of het diploma steigerinspecteur.
Daniël Droppert uit ‘t Harde, die al enkele jaren mede leiding geeft aan deze groep, ziet het als een uitdaging om de kar hiervoor te gaan trekken. “Door mijn werk in de buitendienst heb ik een goed contact met de jongens en opdrachtgevers, zodat continuiteit gewaarborgd is. Ook voor ons als personeel geeft dit na enige spannende weken een stuk rust.”

Meer informatie en contact
Voor meer informatie over deze overname of bent u op zoek naar een baan? Neem dan contact op met Henk van Os, directeur VAN ZON Arbeidsbemiddeling, telefonisch via 0525-621414 of 06-22508593. Mailen kan ook naar info@vanzon-arbeidsbemiddeling.nl of kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Robbertsmatenstraat 17 te Elburg.