Overname flexwerk door Van Zon

ELBURG – Gisteren heeft VAN ZON Arbeidsbemiddeling, Flexwerk BV overgenomen. Eerder deze week was Flexwerk met twee vestigingen in Elburg en Hattem failliet verklaard. VAN ZON Arbeidsbemiddeling neemt de 55 uitzendkrachten over. Met de vaste medewerkers op de kantoren worden momenteel gesprekken gevoerd.

Het gaat om een doorstart van de bedrijfsactiviteiten van Flexwerk Uitzendbureau BV, Flexwerk Payrolling BV en De Veluwse Personeelsdiensten BV. Henk van Os, Directeur van VAN ZON Arbeidsbemiddeling, is verheugd met de overname en de doorstart van Flexwerk. ’’Door deze overname kunnen we de werkgelegenheid in de regio zoveel mogelijk behouden en de salarisbetaling van het personeel en de continuering van de dienstverlening aan de klanten waarborgen’’, aldus Van Os.

Naamgeving
Het is zeer waarschijnlijk dat de naam Flexwerk van de gevel verdwijnt. ’’De vestiging van Flexwerk in de binnenstad van Elburg wordt ondergebracht bij ons kantoor aan de Robbertsmatenlaan in Elburg. De vestiging in Hattem blijft gewoon open. We willen straks alles onder de naam VAN ZON Arbeidsbemiddeling organiseren. Door de overname zijn we op zoek naar een extra intercedent voor de vestiging in Hattem. Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen’’, legt Van Os uit.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over deze overname kunt u contact opnemen met Henk van Os, directeur VAN ZON Arbeidsbemiddeling, telefonisch via 0525-621414 of 06-22508593. Mailen kan ook naar info@vanzon-arbeidsbemiddeling.nl.
Voor meer informatie neemt u contact op met Henk van Os, directeur VAN ZON Arbeidsbemiddeling

Tel. 0525-621414 of 06-22508593.

Mail. info@vanzon-arbeidsbemiddeling.nl