Over VAN ZON

Professioneel en gespecialiseerd met persoonlijke aandacht.

VAN ZON is uw partner voor werving & selectie, detachering en invullen van (tijdelijke) vacatures. Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit, flexibiliteit met persoonlijke aandacht. Wij zorgen voor de juiste match!

Partner voor werkgevers
Een goede match tussen werkgever en werknemer is niet altijd vanzelfsprekend. Wij kunnen u hierbij helpen. Onze kerntaak is het schakelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste medewerker en zorgen vanuit gerichte expertise voor de juiste match. Zo kunt u zich richten op uw kerntaken en uw ambities waarmaken.

VAN ZON is een betrouwbare partner voor het invullen van al uw (tijdelijke) vacatures. Wij vullen uw (tijdelijke) vacatures snel, flexibel en efficiënt in met gemotiveerde en vakbekwame medewerkers. Zij worden voor iedere vacature gescreend en voldoen daardoor altijd aan de door u opgestelde functie-eisen. Onze medewerkers zijn immers de basis van uw en ons succes!

Naast uitzenden, detachering kunt u bij ons ook terecht voor payrolling of werving & selectie. U bent bij ons aan het juiste adres voor personeelsmanagement en HRM vraagstukken, zoals u dat wenst! Nieuwsgierig geworden? Ontdek de toegevoegde waarde van VAN ZON Arbeidsbemiddeling en neem vandaag nog contact met ons op.

Partner voor werknemers
Als je op zoek ben naar een nieuwe baan, wil je weten waar je aan begint. Je wil die perfecte baan die bij je past. Doordat onze selectieprocedure uiterst zorgvuldig is, kunnen wij zorgen voor de juiste match. Vanuit onze ervaring en achtergrond, in hetzelfde werkgebied als jij, gaan we graag het gesprek aan. We luisteren naar je wensen, kijken naar je kwaliteiten. Alleen zo kunnen we de ideale match maken tussen werknemer en werkgever en ga jij met veel plezier naar je werk.

Wil jij weten wat de toegevoegde waarde van VAN ZON Arbeidsbemiddeling voor jou is? Neem vandaag nog contact met ons op.