IK ZOEK PERSONEEL

Professioneel en gespecialiseerd met persoonlijke aandacht.

VAN ZON is uw partner voor werving & selectie, detachering en invullen van (tijdelijke) vacatures. Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit, flexibiliteit met persoonlijke aandacht. Wij zorgen voor de juiste match!

Uitzenden en detacheren
Personeel nodig voor een week, een maand, een jaar of op projectbasis? Zet onze mensen in, wanneer u ze nodig hebt!

Uitzenden en detacheren is het meest flexibele dienstverband wat VAN ZON Arbeidsbemiddeling biedt. Hiervoor bieden wij u de meest flexibele CAO: NBBU. U heeft maximale flexibiliteit en een zeer laag risico. Alles wordt voor u geregeld. Wij zorgen voor: werving & selectie, uitbetaling van salarissen, afhandeling van ziekte en loonadministratie. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten.

Werving & selectie
Heeft u zelf geen tijd voor een werving & selectieprocedure? Zet VAN ZON Arbeidsbemiddeling in. Wij begeleiden en adviseren u met het inzetten van het juiste traject. Vanuit onze ervaring en achtergrond, in hetzelfde werkgebied als u, selecteren wij de juiste kandidaat voor u. Wij hebben een uitgebreid kandidatenbestand en maken gebruik van verschillende kanalen om de geschikte medewerker voor u te vinden. Wilt u de beste kandidaat? Neem contact met ons op en vraag naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Payrolling
Een organisatie die wil inspelen op de ontwikkelingen in de markt, kent veel soorten werkrelaties; van vaste medewerkers tot tijdelijke krachten, freelancers, zzp-ers. Hoe uw medewerkers ook voor u werken, VAN ZON heeft een uitgebreid pakket diensten, waarbij u de risico’s van het hebben van personeel, niet meer heeft. Met de payrolldiensten van VAN ZON geeft u de administratieve taken en formele werkgeverschap uit handen. U heeft uw personeel zoals u gewend bent; VAN ZON draagt het risico op doorbetaling bij ziekte en is verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Een efficiënte en flexibele oplossing voor werkgever én werknemer.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek de toegevoegde waarde van VAN ZON Arbeidsbemiddeling en neem vandaag nog contact met ons op.